Hvert år besøger rigtig mange turister Marielyst – på ferier, vennebesøg eller via konferencer.

Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt med de besøgende gennem fælles markedsføringstiltag i /(eller med) Sydfalster Turist- & Erhvervsforening.

Foreningen har flere forskellige markedsføringsprodukter, som alle er designet til at tiltrække turisternes opmærksomhed og dermed skabe vækst og omsætning i Marielyst.

Sydfalster Turist- & Erhvervsforening (STEF) har hovedfokus på Marielyst og Sydfalster men samarbejder også med kommunen og andre aktører, f.eks. Business LF, om at markedsføre regionen, tiltrække gæster og udvikle regionen.

Vedlagt finder du materiale om, hvordan du kan bruge STEF’s kanaler for markedsføring af dit produkt. Nogle tiltag er nye – andre har vi haft god erfaring med i flere år. Måske du allerede kender mange af dem...

Ved at gå sammen med de øvrige aktører i STEF kan du opnå synergieffekt og få mere ud af dit markedsføringsbudget samtidigt med, at du bidrager til at give Marielyst en stærkere profil som en af Danmarks bedste feriedestinationer for børnefamilier.

Se mere om foreningens salgsmateriale.

.
.


Sydfalster Turist- og Erhvervsforening arbejder for at fremme turist- og erhvervsmulighederne på Sydfalster.

Vi er medvirkende til at forbedre, udvikle og markedsføre turistproduktet og erhvervsmulighederne.

Vi er og vil være samarbejdspartner omkring aktiviteter og projekter.

Vi varetager medlemmernes interesser og er kontaktled til myndigheder mf.

Meld dig ind i Sydfalster Turist- og Erhvervsforening

Turist

.
.
..
.
.


Turist 1